Lumme-energia

Etuja Lumme Energian asiakkaille.
Tule asiakkaaksi tästä

Valohimmeli Kenkäverosta asiakasetuhintaan

Kenkävero tarjoaa Lumme-tiimiläisille Pieni Valohimmeli-tarvikepaketin etuhintaan 49,00 €. Edun arvo on 10 €.

Valohimmelin kokoaminen on näppärää tarvikepaketin selkeiden ohjeiden mukaan. Tarvikepaketti sisältää himmelimateriaalit, valosarjan sekä kuvalliset ja kirjalliset tekemisohjeet. Pienen valohimmelin korkeus on 40 cm. Kuvan kristallit eivät sisälly tarvikepakettiin.

Etu on voimassa Taito Shop -myymälöissä ja taitoshop.fi verkkokaupassa vuoden 2019 loppuun saakka.

Taito Shop -myymälät: Kenkäveron myymälä, Taito Shop Mikkeli, Taito Shop Savonlinna, Taito Shop Pieksämäki, Taito Shop Varkaus ja Taito Shop Kuopio.
Verkkokauppa: www.taitoshop.fi

Kun tilaat edun, saat ohjeen edun lunastamiseen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiisi.

Kenkäveron pappilamiljöö Mikkelissä on ohittamaton nähtävyys 5-tien varrella, aivan Saimaan rannalla. Suomen suurin ja kaunein pappilan päärakennus huolella hoidetussa ympäristössä luo myös mitä mainioimmat puitteet myös juhlille ja kokouksille ympäri vuoden.

Kenkäveron historia ulottuu yli 550 vuoden taakse. Ensimmäinen papin asumus rakennettiin silloiselle saarelle 1400-luvun puolivälissä. Viimeisen kerran Kenkävero toimi pappilana vuonna 1969. Sen jälkeen Kenkäveron päärakennus oli vaarassa tuhoutua. Uusi kukoistus alkoi vuonna 1990 ja Kenkäveron pappila on tullut täyteen henkeä ja elämää huolellisen ja onnistuneen restauroinnin, tunnelmallisen sisustuksen sekä monipuolisten ja ajanhenkisten palveluiden ansiosta.

www.kenkavero.fi

 

Lumme Energia - Uuden ajan energiayhtiö.