Lumme-energia

Etuja Lumme Energian asiakkaille.
Tule asiakkaaksi tästä

Igluelämys taivasalla Vuokatissa!

Vuokatin iglut tarjoaa Lumme Energian asiakkaille iglumajoituksen yhteydessä ulkoporeammeen veloituksetta käyttöön (norm. 125 €).

Vuokatin iglut on uusi premiumtason matkailupalvelu, jossa voit kokea täydellisen irtioton arjesta luonnon syleilyssä. Luonto tulee luoksesi ja voit ihailla niin pilvetöntä taivasta, sadepisaroiden tanssia tai myrskyn voimaa ympärilläsi mukavasti lasi-iglun lämmössä.

Igluissa yhdistyvät moderni lasityö ja luonnon estetiikka. Tyylikkäät lasi-iglut ovat suomalaisen suunnittelun ja käsityön mestariteoksia, joissa pääosaa näyttelee suomalainen luonto järvimaisemineen. Sisustuksessa on tuotu esille vahvasti suomalaisuutta niin huonekaluissa kuin tekstiileissäkin laadusta tinkimättä.

Majoitus kahdelle henkilölle alkaen 200 €. Majoitushinnat löytyvät osoitteesta http://vuokatiniglut.fi  Etu on voimassa 31.12.2021 asti. Tarjous edellyttää varauksen tekemistä suoraan Vuokatin iglujen myyntipalvelusta (avoinna arkisin klo 9 – 17): Puhelin: +358 44 979 2886 tai sähköposti: sales@vuokatiniglut.fi
 

Kun tilaat edun, saat ohjeen edun lunastamiseen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiisi.

  Kpl

Parivuoteen ja levitettävän vuodesohvan lisäksi varustukseen kuuluvat mm. kompakti keittiö ruuanlaitto mahdollisuudella, wc ja suihkutila, laadukas äänentoistojärjestelmä sekä oma ulkoporeamme.
Tutustu tarkemmin Vuokatin igluihin verkkosivuilla: http://vuokatiniglut.fi

Vuokatin iglut sijaitsevat Pajuniemen kartanon alueella Sapsojärven rannassa Vuokatin ja Sotkamon kirkonkylän välissä. Vuokatin keskustaan matkaa on 4 km ja Sotkamon kirkonkylälle 3 km.
 
Vuokatin iglut
Alkulantie 24
88600 Sotkamo

 

 

 

Lumme Energia - Elämän energiaa.