Lumme-energia

Etuja Lumme Energian asiakkaille.
Tule asiakkaaksi tästä

Nextoryn vanhana tilaajana nyt 3 kk puoleen hintaan!

Talvi on täällä ja haluamme tehdä siitä entistä mukavamman juuri sinulle! Lämpöä ja valoa ei ainoastaan tuoda kotiisi, vaan tarjoamme myös mahdollisuuden uppoutua talven lumoavaan maailmaan kirjojen parissa.
 
Jos olet jo kokeillut Nextorya aiemmin, mutta perunut tilauksesi, tarjoamme sinulle upean -50% alennuksen seuraavista kolmesta kuukaudesta. Jatka siis talven tunnelmointia tarinoiden parissa!

 

Huom! Etu on voimassa vanhoille tilaajille, jotka ovat jo kokeilleet Nextorya, mutta eivät tuolloin halunneet jatkaa tilausta. Etu koskee Basic-palvelun tilausta.
 

Kun tilaat edun, saat ohjeen edun lunastamiseen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiisi.

  Kpl

Kestävyys on olennainen osa Lumme Energian tarjouksissa, ja Nextoryn avulla sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus myös lukea ympäristöystävällisesti - vieläpä rajattomasti! Lataa sovellus kännykällesi tai tabletillesi ja jatka luonnonvarojen säästämistä.

 

Nextory on digitaalinen ääni- ja e-kirjapalvelu. Nextoryn visio on lisätä lukemista ja tuoda kirjat helpommin saataville ja tehdä siten elämästä rikkaampaa. Palvelu lanseerattiin Suomessa syyskuussa 2018, ja se on jo nyt saavuttanut suuren suosion.

Jos et kuitenkaan halua jatkaa Nextoryn käyttämistä ilmaisen kokeilujakson jälkeen, niin sinun tulee lopettaa tilauksesi viimeistään koejakson viimeisenä päivänä Minun tilini-kohdasta sivustolla www.nextory.fi.

 

Lumme Energia - Elämän energiaa.