Lumme-energia

Etuja Lumme Energian asiakkaille.
Tule asiakkaaksi tästä

Villa Paasirinteen majoitustarjous A-kohteessa -10 % (Toivakka/Keski-Suomi)

Turvallinen yksittäinen lomakohde! Villa Paasirinne tarjoaa Lumme-tiimiläisille 10% alennuksen normaalihintaisesta majoituksesta Villa Paasirinne A:ssa.

Alennus on voimassa 31.1.2022.

Kun tilaat edun, saat ohjeen edun lunastamiseen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiisi.

  Kpl

Viimeistä yksityiskohtaa myöten hieno lomakohde, joka täyttää vaativankin lomailijan toiveet, kohteen maksimi henkilömäärä 6-8 henkilöä.
 
Villa Paasirinne A on nykyaikainen huvila Leppäveden rannalla, luonnonkauniissa maisemassa, lähellä Toivakan kirkonkylän palveluita Jyväskylästä etelään. Huvilassa on tilava olohuone-keittiö, jossa isot näköalaikkunat järvelle päin. Olohuoneessa tunnelmallinen varaava takka. Olohuoneesta voit katsella kaunista maisemaa takan äärellä. Kohteessa on myös kaksi makuuhuonetta parisängyillä ja olohuone, jonka sohvasta saa lisävuoteen kahdelle. Lasten häkkisänky on saatavissa ennakkovarauksella. Kohteessa on kodinhoito-/ pesuhuone, sauna, erillinen wc, kaksi lasitettua terassia ja kylpypalju. Lisäpalveluna lisätilaa vierashuoneesta kahdelle, joka on eri rakennuksessa.

Tervetuloa viihtymään ja virkistymään! Turvallinen yksittäinen lomakohde!

Viihtyisä yksittäinen huvila, joka sijaitsee loivasti rantaan laskeutuvalla tontilla. Ranta avautuu etelään. Voit nauttia hiljaisuudesta ja kauniista ympäröivästä luonnosta sekä pihan istutuksista. Kohteessa myös uusi grillirakennus.

Rannassa on patio ja maa- uima-allas, joka on hyvä uimiseen ja vesileikkeihin uimataitoisille. Huvilan keittiöpuutarhassa kasvaa kolmessa kasvatuslaatikossa erilaisia salaatteja, yrttejä, sipulia ja mansikoita sekä vihanneksia. Keittiöpuutarhassa myös erilaisia marjapensaita ja omenapuita sekä raparperipenkki. Luomuruokaa läheltä, on lomalaisten käytössä ruuan valmistukseen ja nautittavaksi loman aikana.

Lisää tietoa ja kuvia Villa Paasirinne A:sta löydät osoitteesta https://www.villapaasirinne.fi/villa-paasirinne-a/

Lumme Energia - Elämän energiaa.