Lumme-energia

Etuja Lumme Energian asiakkaille.
Tule asiakkaaksi tästä

Lue enemmän ympäristöystävällisesti. Kokeile Nextorya nyt 45 päivää ilmaiseksi.

Nextory – ympäristöystävällisempää lukemista!

Nextory on digitaalinen kirjasovellus, josta löydät satojatuhansia ääni- ja e-kirjoja. Lumme Energian asiakkaana sinä ja perheesi saatte nyt testata palveluamme 45 päivää täysin ilmaiseksi. Huom! Kokeilujakso oikeuttaa 30h luku- ja kuunteluaikaa.
 

Huom! Etu on voimassa vain uusille Nextory-palveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Mikäli olet jo kokeillut Nextorya aiemmin, muttet silloin halunnut jatkaa tilaajana, saat nyt mainion tarjouksen: nauti seuraavat 3 kk puoleen hintaan.

Kun tilaat edun, saat ohjeen edun lunastamiseen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiisi.

  Kpl

Kestävyys on olennainen osa Lumme Energian tarjouksissa, ja Nextoryn avulla sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus myös lukea ympäristöystävällisesti - vieläpä rajattomasti! Lataa sovellus kännykällesi tai tabletillesi ja jatka luonnonvarojen säästämistä.

 

Nextory on digitaalinen ääni- ja e-kirjapalvelu. Nextoryn visio on lisätä lukemista ja tuoda kirjat helpommin saataville ja tehdä siten elämästä rikkaampaa. Palvelu lanseerattiin Suomessa syyskuussa 2018, ja se on jo nyt saavuttanut suuren suosion.

Irtisano milloin tahansa, ei sitoutumisaikaa. Kokeilu- ja etujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, alk. 11,99€/kk

 

Lumme Energia - Elämän energiaa.