Lumme-energia

Etuja Lumme Energian asiakkaille.
Tule asiakkaaksi tästä

Tertin kartanon keväinen juhlapaketti Lumme-energian asiakkaille -10€/hlö!

Kevät on juhlien aikaa! Lumme-energian asiakkaana järjestät täyden palvelun juhlat Tertin kartanossa erikoishintaan!

Kartanon keväinen juhlapaketti asiakasetuhintaan 47 €/hlö (ovh. 57 €/hlö). Juhlapaketti on saatavilla 30-80 henkilön seurueille ennakkovarauksesta. Tarjous koskee 1.3. - 31.5.2019 välisenä aikana järjestettäviä juhlia.  Eduni arvo on 300 € - 800 €.

Juhlapaketti sisältää ruokailun sesongin juhlapöydästä ja kartanon salin tilavuokran neljäksi tunniksi sekä kauniit kattaukset pellavaservietein ja sesongin kukkakoristeilla.

Kun tilaat edun, saat ohjeen edun lunastamiseen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiisi.

Tertin kartano Mikkelissä 5-tien varrella tunnetaan ruoastaan ja vieraanvaraisuudestaan. Erilaiset kokoukset ja tapahtumat ruokatarjoiluineen ovat olleet kartanoa isännöivän Pylkkäsen perheen leipäpuu ja intohimo vuodesta 1978 lähtien, jolloin kartanon päärakennuksen saliin katettiin ensimmäisen kerran eteläsavolainen pitopöytä.

Nykyisin Tertin kartano on kulinaristien kestihovi, toimiva maatila ja kodikas hotelli, jonka kahvila-puodissa tarjoillaan lounasta ja lämpimäisiä joka päivä läpi vuoden. Puodissa paketoidaan myös liikelahjat ja herkkukorit makusi mukaan. Tervetuloa ravintolaan, kahville ja ostoksille tai viipymään pidemmäksikin aikaa! Kartanon puutarhoihin ja metsään pääset tutustumaan ohjatuilla kierroksilla. Tertin kartanossa voit myös järjestää täyden palvelun kokoukset ja erilaiset yritystilaisuudet. Kartano on avoinna joka päivä 10-18 ja ennakkovarauksesta milloin vaan.

www.tertinkartano.fi
 

Lumme Energia - Uuden ajan energiayhtiö.