Lumme-energia

Etuja Lumme Energian asiakkaille.
Tule asiakkaaksi tästä

Mikkelin Musiikkijuhlat XXVIII 1.-5.7.2019

Tule nauttimaan uudistuneesta musiikin juhlasta Mikkeliin!

Mikkelin Musiikkijuhlien  ilme on uudistunut ja tarjonta monipuolistunut. Uudistunutta juhlaa vietetään Mikkelissä 1.-5.7.2018. Juhlien taiteellisena johtajana toimii perinteiseen tapaan Mariinski-teatterin johtaja maestro Valeri Gergijev.

Lumme-tiimiläisenä saat alennuksen kaikista konserteista ja luennoista. Alennukset koskevat 20-49€ hintaisia konsertteja ja luentoja (alennus 5€/lippu), sekä 50-79€ hintaisi konsertteja (alennus 10€/lippu). Tarjous ei koske musiikkiruokailuja.

Ohjelma on nähtävistä osoitteessa http://www.mikkelinmusiikkijuhlat.fi/fi/ohjelma

Kun tilaat edun, saat ohjeet lippujen tilaamiseen ja alennuksen lunastamiseen sähköpostiisi.

Mikkelin Musiikkijuhlat on Mikkelin musiikkijuhlien kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä klassisen musiikin festivaali. Juhlat järjestetään vuosittain kesä-heinäkuun vaihteessa.

Juhlien konsertteja on järjestetty vuodesta 1992 alkaen niin kongressi- ja konserttitalo Mikaelissa, Mikkelin tuomiokirkossa, kuin Mikkelin maaseurakunnan kirkossakin. Vuodesta 1993 musiikkijuhlien taiteellisena johtajana on toiminut pietarilaisen Mariinski-teatterin pääjohtaja, kapellimestari Valeri Gergijev.

Musiikkijuhlien esiintyjärungon muodostavat Mariinski-teatterin orkesteri ja kuoro. Ohjelmistossa on sinfoniakonsertteja ja oopperoiden konserttiesityksiä, lisänä kuullaan solistikonsertteja. Musiikkijuhlilla on vuosien varrella kuultu lukuisia Mariinskin kasvattamia oopperamaailma tähtiä, sekä muita maailmankuuluja musiikin ykkösnimiä ympäri maailmaa.

Lumme Energia - Uuden ajan energiayhtiö.