Lumme-energia

Etuja Lumme Energian asiakkaille.
Tule asiakkaaksi tästä

Mikkelin Musiikkijuhlien asiakasetuhintaiset konsertit

Mikkelin Musiikkijuhlat järjestetään 28.7-5.8.2023! Lumme Energian asiakkaana saat liput alennettuun hintaan perjantain 28.7. avajaiskonserttiin KAIKKI RAKKAUDESTA sekä tiistain 1.8. ISOT BEET -konserttiin. 

KAIKKI RAKKAUDESTA -konsertin asiakasetuhintaisen lippusi hinta on 44 €/aikuinen, 34 € lapsi tai opiskelija (normaalihintainen lippu 49 € aikuiset, lapsi/opiskelija 39 €). Saat asiakasetuhintaisen lipun lippu.fi-verkkokaupasta tai lippu.fi-asiointipisteissä. Konsertti järjestetään Mikkelin Pitäjänkirkossa

ISOT BEET -konsertin asiakasetuhintainen lippusi on 49 €/aikuinen ja 44 €/lapsi tai opiskelija (normaalihintainen lippu 59 €, lapsi/opiskelija 49 €). Saat asiakasetuhintaisen lipun lippu.fi-verkkokaupasta tai lippu.fi -asiointipisteissä. Konsertti järjestetään konserttitalo Mikaelin Martti Talvela -salissa.

Kun tilaat edun, saat asiakastietojärjestelmässämme olevaan sähköpostiisi toimintaohjeet lipun tilaamiseen lippu.fi -verkkokaupasta.

Mikkelin Musiikkijuhlien viralliset verkkosivut löytyvät täältä ja koko ohjelmistoon pääset tutustumaan tämän linkin takaa.

  Kpl

Mikkelin Musiikkijuhlat on vuoden 2023 festivaali

Finland Festivals nimesi Mikkelin Musiikkijuhlat Vuoden festivaaliksi 2023 tunnustuksena ilmiömäisestä uudistumisestaan ja upeasta, monipuolisesta ohjelmistostaan täynnä kotimaisten ja ulkomaisten maailmantähtien konsertteja sekä On the Move! -oheistapahtumia.
 

Mikkelin Musiikkijuhlat on Mikkelin musiikkijuhlien kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä klassisen musiikin festivaali. Juhlat järjestetään vuosittain heinä-elokuun vaihteessa. Musiikkijuhlien festivaalijohtajana on toiminut vuodesta 2018 lähtien Teemu Laasanen.

 

 

 

 

 

 

Lumme Energia - Elämän energiaa.